This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Blog

DomovSedačkyKvalitný slovenský nábytok. Prečo kupovať od domácich výrobcov?
Kvalitný slovenský nábytok. Prečo kupovať od domácich výrobcov a aké výhody to ponúka?

Kvalitný slovenský nábytok. Prečo kupovať od domácich výrobcov?

Hľadáte nový stôl, stoličky, sedačku či kreslo? Premýšľate aj nad tým, od akého výrobcu budete kupovať? Zvyčajne sa pozeráme skôr na cenu a na to, či sa nám daný výrobok, jednoducho povedané, páči. Tak prečo je teda dôležité venovať pozornosť aj tomu, odkiaľ výrobok pochádza? Prečo si vybrať kvalitný slovenský nábytok?

 

Hovorí sa, že najlepšie je kupovať od domácich výrobcov a dodávateľov. Prečo by sme mali venovať pozornosť aj tomu?

Situácia posledných mesiacov doviedla mnohých Slovákov k tomu,
že začali nakupovať prevažne cez e-shopy a skoro polovica
dáva prednosť práve tým slovenským.
 (Zdroj: intrium.sk)

Podporme domácu ekonomiku

Nákupom na domácom trhu môžete podporiť domácu ekonomiku a slovenských producentov. Navyše, ak si vyberiete slovenského predajcu, znížite tým aj uhlíkovú stopu a pomôžete planéte.

Najvyššia kvalita a služby

Poznáme to všetci. Niečo sa nám páči na obrázku a po doručení zistíme, že výsledok úplne nekorešponduje s našou predstavou. Výhodou toho, že nakúpite doma sú aj služby rýchlejšej výmeny, prípadne reklamácie. Takisto sa môže stať, že budete potrebovať niečo upraviť, pozmeniť podľa vašich predstáv. A to najlepšie neurobí nik iný, ako sám producent výrobku, ktorý kupujete.

Na Slovensku stúpa úroveň kvality zo všetkých strán, a to je dôkazom toho, že o šikovných ľudí nie je núdza a že ich podpora nákupom doma má naozaj zmysel.

Dizajn na mieru

Naše predajne sú ukážkou toho, že výhody nákupu doma idú stále vpred. Napríklad, pri návšteve našej pobočky a showroomu si môžete vybrať všetko podľa vašich predstáv. Každý detail, ktorý je pre vás dôležitý, upravíme na mieru.

Vlastný výber čalúnenia, povrchová úprava a rôzne iné estetické či funkčné požiadavky nie sú prekážkou. Profesionálny personál, prvotriedne služby a nábytok s dlhou životnosťou , ktorý vydrží skoro všetko. Vysnívaný kus nábytku môžete mať aj vy. Ešte stále pochybujete o nákupe od domácich producentov?

Investícia

Veľa z nás chytila nákupná horúčka, ktorá začala s uvoľňovaním opatrení. Avšak, po nákupnej horúčke zväčša nasleduje štádium šetrenia. Ako zabezpečiť to, aby sme na konci nákupnej mánie nemali výčitky? Nakupujte múdro.

Pri kúpe kvalitného kusu nábytku či inej položky si vždy premyslite to, či míňate s rozvahou. Investujte do kvality a nebudete ľutovať. Kúpa kvalitnej sedačky alebo kresla na mieru, presne podľa vašich predstáv, má z dlhodobého hľadiska naozaj veľký význam. Nemusíte sa obávať toho, že po roku bude kolobeh vyberania novej sedačky začínať znova a znova. Kúpte raz, kúpte múdro a ušetrite. A možno o rok, za peniaze, ktoré by ste minuli na ďalšiu sedačku či kreslo, môžete nakúpiť niečo iné a urobiť si radosť.

Aké sú ďalšie výhody?

Široká a aktuálna ponuka

Domáci výrobcovia sa zväčša prispôsobujú požiadavkám trhu, na ktorom pôsobia. A tak viete, že daný kus nábytku je moderný nielen z hľadiska funkčnosti, ale aj z hľadiska dizajnu.

Variabilita

To je jedna z výhod výroby na mieru. Máte istotu, že váš sused si nekúpi to isté. Výrobca vám vyjde v ústrety a upraví všetko podľa vašich požiadaviek.

Životnosť

Spoločnosti chcú dobré meno, zvlášť na domácom trhu. Preto je dôležité si uvedomiť, že je nevyhnutné udržiavať úroveň kvality. Výsledkom je dlhá životnosť, ktorá zaručí spokojnosť zákazníka.

Individuálny prístup

Ak nakupujete u nás, dáme si záležať, aby ste si vybrali skutočne to, čo chcete a potrebujete. Radi vám poradíme. Na našich pobočkách máme ochotných a profesionálnych zamestnancov, ktorí vás nielen radi obslúžia, ale aj ochotne poradia s výberom a aj s následnou starostlivosťou o daný kus.

Komfort a služby

Nákupom doma ste k výrobcovi blízko. Akékoľvek požiadavky a služby vybavíte rýchlo a bez problémov.

 

Pri najbližšom nákupe zvážte to, od koho kupujete.
Podporte domácu výrobu a domácich predajcov.
Pomôžete ekonomike, planéte a zároveň si môžete užívať množstvo benefitov,
ktoré z toho plynú. Už máte vybrané?